Yritystoiminnan lopettaminen

Yritystoiminnan lopettamispalvelu sinulle, joka haluat ajaa yrityksen alas kustannustehokkaasti.

Yritystoiminnan lopettaminen voi olla monimutkainen ja tunnepitoinen prosessi, mutta se voidaan tehdä helpommaksi ja sujuvammaksi asiantuntevan Yritystoiminnan Lopettamispalvelun avulla. Tarjoamme kattavia palveluita yrityksen omistajille ja yrittäjille, jotka harkitsevat liiketoimintansa sulkemista tai myyntiä. Tavoitteenamme on auttaa sinua navigoimaan kaikissa lopettamiseen liittyvissä vaiheissa ja tekemään päätökset, jotka parhaiten palvelevat sinun ja yrityksesi tarpeita.

Laadimme toimintasuunnitelman lopettamisprosessin hallitsemiseksi. Suunnitelmassa otetaan huomioon taloudelliset ja oikeudelliset näkökohdat sekä aikataulut.

Avustamme liiketoiminnan omaisuuden myynnissä tai siirrossa. Tämä voi sisältää varastojen myyntiä, omaisuuden siirtoa, sopimusten päättämistä ja muiden liiketoimintaan liittyvien toimintojen lopettamista.

Käsittelemme oikeudelliset velvoitteet, kuten sopimusten irtisanomiset, työntekijöiden kanssa neuvottelut ja yrityksen lopettamiseen liittyvät lakisääteiset vaatimukset.

Tarjoamme verosuunnittelua, joka auttaa sinua vähentämään lopettamiseen liittyviä verokustannuksia ja optimoimaan varojen jakamista.

Arvioimme yrityksesi arvon, jos suunnittelet yrityksen myyntiä, ja autamme sinua saamaan oikeudenmukaisen hinnan.

Autamme sinua valmistelemaan yrityksesi myynnille, ja löytämään oikean ostajan.

Yritysmentorit

Miksi yrityksen lopettamispalvelu?

Asiantuntemus: Tiimillämme on laaja kokemus yritystoiminnan lopettamisesta ja yrityskaupoista.

Ajan säästö: Autamme sinua säästämään aikaa ja resursseja prosessin hallinnassa.

Tuki ja neuvonta: Tarjoamme emotionaalista tukea ja ammattitaitoista neuvontaa päätösten tekemiseen.

Yritystoiminnan lopettaminen voi olla vaativa prosessi, mutta Yritystoiminnan Lopettamispalvelun avulla voit tehdä sen hallitusti ja kannattavasti. Ota yhteyttä meihin tänään, niin voimme keskustella siitä, miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi liiketoiminnan lopettamisessa.

Miksi Yritysmentorit?

4.6/5
Asiantuntijuus

Asiantuntijamme omaavat pitkän kokemuksen yrittäjyydestä, ja pyrkivät löytämään laadukkaimmat ratkaisut yrittäjän hyväksi. Emme ota asiakkaaksi yrittäjiä, joita temme voi auttaa.

Resurssitehokkuus

Toimimme heti. Tiedämme, että yrittäjän arki on hektistä, ja ratkaisujen on synnyttävä päivissä. Pyrimme auttamaan jopa 48 h sisällä asiakkuuden aloittamisesta.

Kokonaisvaltaisuus

Hoidamme asiakkuudet aina mahdollisuuksien salliessa kokonaisvaltaisesti, jotta asiakkaamme hyöty ja kustannustehokkuus maksimoituu.

Monikielisyys

Tarjoamme palvelut aina äidinkielelläsi. Puhumme suomea, viroa, englantia, venäjää, viroa ja arabiaa. Voit huoletta luottaa asiantuntijoihimme myös vieraskielisenä.

Miten me autamme sinua?

Yritysmentorit auttavat sinua siinä, missä yrityksesi apua tarvitsee. Valitsemastasi palvelusta riippuen voimme joko huolehtia yrityksesi perustarpeista, vapauttaen sinut keskittymään yrityksesi kasvattamiseen, toimia mentorinasi, tai toimia esimerkiksi hallituksenne ulkoistettuna asiantuntijana ohjaamassa toimintaanne strategisesti kannattaviin suuntiin.

Mitä asiakkaat sanovat?

“Saimme palvelua heti seuraavana päivänä. Koin, että tiimi ymmärsi ajan tärkeyden ja sain urakkasopimus asia kuntoon.”

"Mentori oli ammattitaitoinen ja auttoi minua selkiyttämään liiketoimintastrategiaani sekä löytämään uusia kasvumahdollisuuksia. Hänen neuvonsa ja kokemuksensa ovat olleet korvaamattoman arvokkaita yritykseni kehitykselle."

"Suosittelen tätä palvelua kaikille, jotka haluavat saada arvokasta ohjausta ja tukea liiketoimintansa parantamiseksi."