Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustamispalvelu sinulle, joka toivot tukea laskelmiin, rahoitukseen, tai ihan vain paperitöihin

Oletko unelmoinut omasta yrityksestäsi? Yrityksen Perustamispalvelumme on suunniteltu tekemään unelmistasi totta tarjoamalla kattavaa tukea ja ohjausta yrityksen perustamisessa.

Aloittaminen voi olla haastavaa, mutta me olemme täällä auttamassa. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua läpi perustamisprosessin, tarjoten selkeää ja helposti ymmärrettävää ohjausta.

Laadimme yhdessä kanssasi liiketoimintasuunnitelman, joka toimii tienä menestykseen. Suunnitelma kattaa yrityksesi vision, tavoitteet, kohderyhmän, kilpailustrategian ja taloudelliset ennusteet.

Hoidamme kaikki tarvittavat lakisääteiset toimenpiteet, kuten yrityksen rekisteröinnin, verotukseen liittyvät asiat ja luvat. Tämä varmistaa, että yrityksesi toimii lainmukaisesti ja ilman komplikaatioita.

Autamme sinua arvioimaan rahoitustarpeesi ja etsimään sopivia rahoituslähteitä, oli kyseessä sitten omat säästöt, lainat tai sijoittajat.

Auta yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja tavoita kohdeasiakkaasi tehokkaasti. Autamme sinua luomaan brändi-identiteetin ja markkinointistrategian, joka tuo näkyvyyttä liiketoiminnallesi.

Emme pelkästään auta sinua yrityksen perustamisessa, vaan myös suunnittelemme tulevaisuutta. Autamme asettamaan tavoitteet ja strategiat, jotka mahdollistavat yrityksesi kasvun ja kehityksen.

yrityksen asiakashankinta

Miksi Yrityksen perustamispalvelu?

Olemme kumppanisi matkallasi kohti yrittäjyyttä ja menestystä. Yrityksen perustaminen voi olla monimutkaista, mutta me teemme sen sinulle helpoksi ja mahdollistamme unelmasi toteutumisen.

Valitsemalla Yrityksen Perustamispalvelumme voit olla varma siitä, että saat tarvittavan tuen ja ohjauksen, jotta voit käynnistää yrityksesi onnistuneesti ja luottavaisin mielin.

Miksi Yritysmentorit?

4.6/5
Asiantuntijuus

Asiantuntijamme omaavat pitkän kokemuksen yrittäjyydestä, ja pyrkivät löytämään laadukkaimmat ratkaisut yrittäjän hyväksi. Emme ota asiakkaaksi yrittäjiä, joita temme voi auttaa.

Resurssitehokkuus

Toimimme heti. Tiedämme, että yrittäjän arki on hektistä, ja ratkaisujen on synnyttävä päivissä. Pyrimme auttamaan jopa 48 h sisällä asiakkuuden aloittamisesta.

Kokonaisvaltaisuus

Hoidamme asiakkuudet aina mahdollisuuksien salliessa kokonaisvaltaisesti, jotta asiakkaamme hyöty ja kustannustehokkuus maksimoituu.

Monikielisyys

Tarjoamme palvelut aina äidinkielelläsi. Puhumme suomea, viroa, englantia, venäjää, viroa ja arabiaa. Voit huoletta luottaa asiantuntijoihimme myös vieraskielisenä.

Miten me autamme sinua?

Yritysmentorit auttavat sinua siinä, missä yrityksesi apua tarvitsee. Valitsemastasi palvelusta riippuen voimme joko huolehtia yrityksesi perustarpeista, vapauttaen sinut keskittymään yrityksesi kasvattamiseen, toimia mentorinasi, tai toimia esimerkiksi hallituksenne ulkoistettuna asiantuntijana ohjaamassa toimintaanne strategisesti kannattaviin suuntiin.

Mitä asiakkaat sanovat?

“Saimme palvelua heti seuraavana päivänä. Koin, että tiimi ymmärsi ajan tärkeyden ja sain urakkasopimus asia kuntoon.”

"Mentori oli ammattitaitoinen ja auttoi minua selkiyttämään liiketoimintastrategiaani sekä löytämään uusia kasvumahdollisuuksia. Hänen neuvonsa ja kokemuksensa ovat olleet korvaamattoman arvokkaita yritykseni kehitykselle."

"Suosittelen tätä palvelua kaikille, jotka haluavat saada arvokasta ohjausta ja tukea liiketoimintansa parantamiseksi."