Asiakashankinta

Yrityksen Asiakashankinta sinulle, joka haluat panostaa myyntiin

Yrityksen Asiakashankinta on tehokas ja strateginen palvelukokonaisuus, jonka tarkoituksena on auttaa yritystäsi hankkimaan uusia asiakkaita ja laajentamaan asiakaskuntaasi. Tiedämme, että asiakashankinta on keskeinen osa menestyvää liiketoimintaa, ja tarjoamme kattavia ratkaisuja, jotka auttavat sinua saavuttamaan kasvutavoitteesi.

Toimitamme teille yhteistyökumppaneidemme kautta valmista potentiaalista asiakaslistaa myyntiänne varten. Asiakaslista vähentää tarvetta käyttää varoja markkinointiin.

Mikäli haluat ulkoistaa myös tapaamisten varaamisen, autamme sinua buukkauspalvelun hankinnassa ja kouluttamisessa niin, että sinun tai tiimisi aika ei kulu ensimmäisiin asiakassoittoihin.

Autamme sinua kontaktoimaan olemassaolevia vanhoja asiakaslistoja ja uusia liidilistoja tehokkaasti ja automatisoidusti eri työkalujen avulla. Voimme hyödyntää mahdollisuuksien mukaan myös tekoälyä. Lisäksi suunnittelemme ja luomme tehokkaan markkinointikampanjat tukemaan asiakashankintaanne.

Koulutamme sinulle ja tiimillesi myynnin parhaat käytännot ja strategiat, jotka tuottavat tulosta. Autamme sinua ottamaan käyttöösi tehokkaat työkalut ja työtavat myynnin tehostamiseen.

Koulutamme tiimisi palvelemaan asiakkaita pitkäjänteisesti ja jatkomyyntiin tähdäten. Helpoin kauppa saadaan vanhalta asiakkaalta.

Opetamme sinua ja tiimiäsi keräämään referenssejä tehdyistä töistänne, jotka auttavat teitä uusien asiakkaiden hankinnassa. Ostajat rakastavat muiden kokemusten lukemista – autamme sinua hyösyntämään tätä. 

Yritysmentorit

Miksi yrityksen asiakashankinta kanssamme?

Tuloksellisuus: Tavoitteenamme on tuottaa konkreettisia tuloksia lisäämällä asiakasmäärääsi ja kasvattamalla liikevaihtoasi.

Kokemus: Tiimillämme on laaja kokemus asiakashankinnasta eri toimialoilla.

Räätälöity ratkaisu: Tarjoamme asiakashankintastrategian, joka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita ja tavoitteita.

Miksi Yritysmentorit?

4.6/5
Asiantuntijuus

Asiantuntijamme omaavat pitkän kokemuksen yrittäjyydestä, ja pyrkivät löytämään laadukkaimmat ratkaisut yrittäjän hyväksi. Emme ota asiakkaaksi yrittäjiä, joita temme voi auttaa.

Resurssitehokkuus

Toimimme heti. Tiedämme, että yrittäjän arki on hektistä, ja ratkaisujen on synnyttävä päivissä. Pyrimme auttamaan jopa 48 h sisällä asiakkuuden aloittamisesta.

Kokonaisvaltaisuus

Hoidamme asiakkuudet aina mahdollisuuksien salliessa kokonaisvaltaisesti, jotta asiakkaamme hyöty ja kustannustehokkuus maksimoituu.

Monikielisyys

Tarjoamme palvelut aina äidinkielelläsi. Puhumme suomea, viroa, englantia, venäjää, viroa ja arabiaa. Voit huoletta luottaa asiantuntijoihimme myös vieraskielisenä.

Miten me autamme sinua?

Yritysmentorit auttavat sinua siinä, missä yrityksesi apua tarvitsee. Valitsemastasi palvelusta riippuen voimme joko huolehtia yrityksesi perustarpeista, vapauttaen sinut keskittymään yrityksesi kasvattamiseen, toimia mentorinasi, tai toimia esimerkiksi hallituksenne ulkoistettuna asiantuntijana ohjaamassa toimintaanne strategisesti kannattaviin suuntiin.

Mitä asiakkaat sanovat?

“Saimme palvelua heti seuraavana päivänä. Koin, että tiimi ymmärsi ajan tärkeyden ja sain urakkasopimus asia kuntoon.”

"Mentori oli ammattitaitoinen ja auttoi minua selkiyttämään liiketoimintastrategiaani sekä löytämään uusia kasvumahdollisuuksia. Hänen neuvonsa ja kokemuksensa ovat olleet korvaamattoman arvokkaita yritykseni kehitykselle."

"Suosittelen tätä palvelua kaikille, jotka haluavat saada arvokasta ohjausta ja tukea liiketoimintansa parantamiseksi."