Työvoiman hankinta ja -hallinta

Työvoiman hankinta ja -hallintapalvelu sinulle, joka haluat toimia kustannustehokkaasti

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ratkaisun työvoiman hallintaan, joka kattaa työvoiman hankinnan, ulkoistuksen, hallinnan ja tarvittaessa myös irtisanomisen. Tavoitteenamme on auttaa yritystäsi tehokkaasti hallinnoimaan henkilöstöresursseja ja varmistamaan, että organisaatiosi voi keskittyä ydintoimintoihin.

Autamme sinua rekrytoimaan pätevää ja motivoitunutta henkilöstöä. Käytämme tehokkaita rekrytointiprosesseja ja -verkostoja varmistaaksemme, että saat parhaat osaajat organisaatioosi.

Tarjoamme mahdollisuuden ulkoistaa tietyt toiminnot ja työvoimasi. Tämä säästää aikaa ja resursseja sekä parantaa kustannustehokkuutta, sekä pienentää yrityksen riskejä.

Huolehdimme kaikista henkilöstöhallinnon ja ulkoistetun työvoiman hallinnan tehtävistä, mukaan lukien henkilöstöasioiden seuranta, suoritusarvioinnit ja työ- ja sopimussuhteiden hallinta. Näin voit keskittyä strategiseen päätöksentekoon.

Jos irtisanominen tulee ajankohtaiseksi, autamme sinua käsittelemään sen ammattimaisesti ja tehokkaasti. Tarjoamme neuvoja ja tukea sekä varmistamme, että kaikki lailliset näkökohdat otetaan huomioon.

Yrityksen työvoima

Miksi yrityksen työvoiman hankinta ja hallinta kanssamme?

Kustannustehokkuus: Ulkoistaminen voi säästää huomattavasti kustannuksia ja aikaa.

Asiantuntemus: Tiimillämme on syvällistä kokemusta henkilöstöhallinnosta ja työvoiman hallinnasta sekä ulkoistuksesta.

Joustavuus: Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat yrityksesi tarpeita ja muuttuvia vaatimuksia.

Miksi Yritysmentorit?

4.6/5
Asiantuntijuus

Asiantuntijamme omaavat pitkän kokemuksen yrittäjyydestä, ja pyrkivät löytämään laadukkaimmat ratkaisut yrittäjän hyväksi. Emme ota asiakkaaksi yrittäjiä, joita temme voi auttaa.

Resurssitehokkuus

Toimimme heti. Tiedämme, että yrittäjän arki on hektistä, ja ratkaisujen on synnyttävä päivissä. Pyrimme auttamaan jopa 48 h sisällä asiakkuuden aloittamisesta.

Kokonaisvaltaisuus

Hoidamme asiakkuudet aina mahdollisuuksien salliessa kokonaisvaltaisesti, jotta asiakkaamme hyöty ja kustannustehokkuus maksimoituu.

Monikielisyys

Tarjoamme palvelut aina äidinkielelläsi. Puhumme suomea, viroa, englantia, venäjää, viroa ja arabiaa. Voit huoletta luottaa asiantuntijoihimme myös vieraskielisenä.

Miten me autamme sinua?

Yritysmentorit auttavat sinua siinä, missä yrityksesi apua tarvitsee. Valitsemastasi palvelusta riippuen voimme joko huolehtia yrityksesi perustarpeista, vapauttaen sinut keskittymään yrityksesi kasvattamiseen, toimia mentorinasi, tai toimia esimerkiksi hallituksenne ulkoistettuna asiantuntijana ohjaamassa toimintaanne strategisesti kannattaviin suuntiin.

Mitä asiakkaat sanovat?

“Saimme palvelua heti seuraavana päivänä. Koin, että tiimi ymmärsi ajan tärkeyden ja sain urakkasopimus asia kuntoon.”

"Mentori oli ammattitaitoinen ja auttoi minua selkiyttämään liiketoimintastrategiaani sekä löytämään uusia kasvumahdollisuuksia. Hänen neuvonsa ja kokemuksensa ovat olleet korvaamattoman arvokkaita yritykseni kehitykselle."

"Suosittelen tätä palvelua kaikille, jotka haluavat saada arvokasta ohjausta ja tukea liiketoimintansa parantamiseksi."