Keitä me olemme?

Yritystuki kattavalla kokemuksella

Olemme osaava ja erittäin kokenut tiimi, joka on nähnyt ja kuullut kaiken. Ei ole asiaa, jota emme olisi vielä käsitelleet. Tämän johdosta syntyi Yritysmentorit, joka keskittyy auttamaan yrittäjiä, jotka haluavat helpottaa yrittäjän arkea mahdollisimman paljon.

Tiimin jäsenet ja asiantuntijat omaavat kokemusta:

  • Suomesta, Virosta, Latviasta, USA:sta, Saudi Arabiasta, Tsekeistä sekä Venäjältä.

  • Rakennusalalta, kasvuyrityksistä, tilitoimistoista, öljy-yhtiöistä, valtion virastoista, teknologiayrityksistä, siivous- ja logistiikka aloilta.

  • Yli 200 asiakkuudesta, +700 sopimuksesta, +100 000 laskusta, +35 ohjelmistosta.

Tapaa tiimimme

Tukenasi yritysmaailmassa

Aksana

Aksana Ukkola

CEO, asiantuntija
Suomi ja Baltia
FIN/RUS

Aksana on toiminut rakennusalan operatiivisten ja juridisten ongelmien parissa jo 20 vuoden ajan, ja auttaa rakennusalan yrittäjiä kokonaisvaltaisesti kaikilla liiketoiminnan osa-alueilla. Aksana asuu Kouvolassa perheensä kanssa. Vapaa-ajallaan hän pitää leipomisesta ja käsitöistä, ja ilahduttaakin kolleegojaan usein makealla suuhunpantavalla.

Tia Kiiskinen

Tia Kiiskinen

Kasvujohtaja, asiantuntija
Suomi
FIN/ENG

Tia on toiminut kasvukonsulttina PK-yrityksille lukuisilla eri toimialoilla kymmenen vuoden ajan. Tia tuntee kasvustrategian keinot ja markkinoinnin mahdollisuudet, ja auttaa yrityksiä kohti järkevää kasvua budjettiystävällisin keinoin. Vapaa-ajallaan Tia harrastaa moottoriurheilua, ja toimii mielellään eläinten parissa. 

Sanna Komulainen

Asiantuntija
Suomi, Baltia, Venäjä
FIN/ENG/RUS

Sanna on taloushallintaguru, ja auttaa yrityksiä hallitsemaan talouttaan älykkäästi ja suunnitelmallisesti. Sanna löytää nipistettävää virtaviivaisimmistakin prosesseista. Sanna myös auttaa sinua hyödyntämään kaikki lainmukaiset vähennyskohteet ja tekemään hankintoja kustannustehokkaasti.

Aleksandr

Aleksandrs Kokorins

Asiantuntija
Baltia
ENG/RUS/LAT

Aleksandrs on Latviasta kotoisin oleva yrityskasvun asiantuntija, ja erikoistunut Baltian markkinoille laajentumiseen. Aleksandrs auttaa sinua arvioimaan liiketoimintasi tarpeen ja kannattavuuden Baltian markkinoilla, ja ohjaa sinut oikeaan suuntaan.

Janne Vanhanen

Asiantuntija, rakennusala
Suomi
FIN

Janne on pitkän linjan rakennusalan ammattilainen. Jannen asiantuntijuutta voi hyödyntää erityisesti suurprojekteihin liittyvissä ongelmatilanteissa, mutta myös pienemmissä ja perinteisemmissä rakennusalan haasteissa.

Jim Saartia

Asiantuntija, ohjelmistot
FIN/ENG

Jim on ohjelmistoguru, joka ratkaisee jokaisen ohjelmistoaiheisen ongelmasi. Ohjelmistohuolien lisäksi Jim auttaa sinua uusien ohjelmistojen ja sovellusten luomisessa, hankinnassa ja asennuksessa.

Jenna Tuovinen

Asiantuntija
USA, Suomi
FIN/ENG

Jenna on USA:n markkinoiden asiantuntija. Jenna auttaa etenkin kansainvälisessä laajentumisessa ja USA:n markkinoiden mahdollisuuksien arvioinnissa. Vapaa-ajallaan Yhdysvalloissa asuva Jenna pitää matkustamisesta.

Ahmed

Ahmed Abo Al Saud

Asiantuntija
UAE, Qatar, Bahrain, Kuwait, Saudi Arabia
ENG/ARABIC

Ahmed on ympäri maailmaa oppia hakenut myynnin ja yrityskasvun asiantuntija. Ahmed auttaa yrityksiä laajentumaan lähi-idän poikkeuksellisen mielenkiintoisille kasvumarkkinoille, testaten liikeideasi toimivuutta ja mahdollisuuksia lähi-idässä. Ahmed myös selvittää rahoitusmahdollisuutesi, etsii yhteistyökumppanit ja auttaa sinut vauhtiin.

Priit Eesmaa

Asiantuntija
Suomi, Viro
FIN/EST/ENG

Priit on Viron yritystoiminnan asiantuntija, ja auttaa sinua laajentamaan toimintaasi tai käynnistämään uutta toimintaa Virossa.