Markkinointi- ja myyntikoulutus

Markkinointi- ja myyntikoulutus sinulle, joka haluat itse oppia toteuttamaan yrityksesi asiakashankinnan

Markkinointi- ja myyntikoulutus opettaa sinut ja tiimisi toteuttamaan itse markkinoinnin perustoimenpiteet tehokkaasti, hankkimaan uusia potentiaalisia asiakkaita, ja myymään heille tehokkaasti palveluasi.

Opastamme sinut tai markkinointitiimisi luomaan yritystänne palvelevan, myyntiin tähtäävään tehokkaan markkinointistrategian. Toteutamme strategian yhdessä kanssanne.

Koulutamme sinut tai tiimisi hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia, kuten sosiaalista mediaa, hakukonemarkkinointia (SEO/SEM) ja verkkosivustojen optimointia, jotta voitte kasvattaa näkyvyyttänne verkossa ja saada uusia potentiaalisia asiakkaita ilman ulkopuolista apua.

Tarjoamme myyntikoulutusta, joka auttaa myyntitiimiäsi parantamaan vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja odotuksia paremmin. Opitte tehokkaasti hankkimaan uusia asiakkaita .

Opastamme asiakassuhdetyökalujen käytössä ja autamme tiimiäsi luomaan pitkäaikaisia ja kannattavia asiakassuhteita, jotka tuottavat kauppaa myös pitkässä juoksussa.

Koulutamme tiimisi kilpailijoiden seurannassa ja analysoinnissa, jotta voitte reagoida markkinoiden muutoksiin nopeasti ja tehokkaasti.

Opetamme tiimiäsi hyödyntämään tekoälyä asiakashankinnassa, asiakassuhteiden ylläpidossa ja jatkomyynnissä.

yrityksen asiakashankinta

Miksi yrityksen markkinointi- ja myyntikoulutus kanssamme?

  • Räätälöity Ratkaisu: Koulutusohjelmamme suunnitellaan vastaamaan yrityksesi erityistarpeita ja tavoitteita.
  • Ammattitaitoinen opetus: Kouluttajillamme on laaja kokemus markkinointi- ja myyntialalta, ja he jakavat käytännön vinkkejä ja parhaita käytäntöjä.
  • Tuloksellisuus: Tavoitteenamme on auttaa yritystäsi kasvattamaan myyntiä, parantamaan markkinointistrategiaa ja lisäämään asiakaskantaa.

 

Markkinointi- ja myyntikoulutus voi olla avain menestyksekkääseen liiketoimintaan. Ota yhteyttä meihin tänään, niin voimme keskustella siitä, miten voimme räätälöidä koulutusohjelman juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja auttaa sinua saavuttamaan markkinointi- ja myyntitavoitteesi.

Miksi Yritysmentorit?

4.6/5
Asiantuntijuus

Asiantuntijamme omaavat pitkän kokemuksen yrittäjyydestä, ja pyrkivät löytämään laadukkaimmat ratkaisut yrittäjän hyväksi. Emme ota asiakkaaksi yrittäjiä, joita temme voi auttaa.

Resurssitehokkuus

Toimimme heti. Tiedämme, että yrittäjän arki on hektistä, ja ratkaisujen on synnyttävä päivissä. Pyrimme auttamaan jopa 48 h sisällä asiakkuuden aloittamisesta.

Kokonaisvaltaisuus

Hoidamme asiakkuudet aina mahdollisuuksien salliessa kokonaisvaltaisesti, jotta asiakkaamme hyöty ja kustannustehokkuus maksimoituu.

Monikielisyys

Tarjoamme palvelut aina äidinkielelläsi. Puhumme suomea, viroa, englantia, venäjää, viroa ja arabiaa. Voit huoletta luottaa asiantuntijoihimme myös vieraskielisenä.

Miten me autamme sinua?

Yritysmentorit auttavat sinua siinä, missä yrityksesi apua tarvitsee. Valitsemastasi palvelusta riippuen voimme joko huolehtia yrityksesi perustarpeista, vapauttaen sinut keskittymään yrityksesi kasvattamiseen, toimia mentorinasi, tai toimia esimerkiksi hallituksenne ulkoistettuna asiantuntijana ohjaamassa toimintaanne strategisesti kannattaviin suuntiin.

Mitä asiakkaat sanovat?

“Saimme palvelua heti seuraavana päivänä. Koin, että tiimi ymmärsi ajan tärkeyden ja sain urakkasopimus asia kuntoon.”

"Mentori oli ammattitaitoinen ja auttoi minua selkiyttämään liiketoimintastrategiaani sekä löytämään uusia kasvumahdollisuuksia. Hänen neuvonsa ja kokemuksensa ovat olleet korvaamattoman arvokkaita yritykseni kehitykselle."

"Suosittelen tätä palvelua kaikille, jotka haluavat saada arvokasta ohjausta ja tukea liiketoimintansa parantamiseksi."