Avaimet käteen -yrityspaketti

Avaimet käteen- yrityspaketti sinulle,
joka haluat keskittyä tekemiseen.

Etsitkö kattavaa ja vaivatonta ratkaisua yrityksesi tarpeisiin? Avaimet käteen-palvelumme tarjoaa sinulle täyden hallinnan yrityksesi eri osa-alueilla yhden katon alta. Olipa kyseessä tilitoimisto, myynti, markkinointi, henkilöstöhallinto, liiketoiminnan hallinta tai strateginen tuki, me olemme täällä auttaaksemme.

Hoidamme yrityksesi talousasiat ammattimaisesti ja huolellisesti. Pidämme kirjaa tuloista ja menoista, laatimme raportteja ja varmistamme, että kaikki kirjanpito liittyy saumattomasti liiketoiminnan muihin osa-alueisiin.

Verotusnäkökulmasta taloushallinto varmistaa noudattavansa lakia ja maksavansa oikeat summat ajallaan. Kokonaisuudessaan tehokas taloushallinto tukee päätöksentekoa, auttaa resurssien hallinnassa ja luo perustan taloudelliselle menestykselle.

Kasvata myyntiäsi ja laajenna asiakaskuntaasi ammattimaisen myyntitiimimme avulla. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan myyntitavoitteesi ja kasvattamaan liikevaihtoasi.

Varmista, että brändisi erottuu kilpailijoista markkinointitiimimme avulla. Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaita markkinointistrategioita, jotka tuovat sinulle näkyvyyttä ja asiakkaita.

Pidä huolta tiimistäsi ja varmista, että yrityksesi resurssit ovat oikein kohdistettuja. Autamme sinua rekrytoinnissa, henkilöstöasioiden hallinnassa ja työntekijöiden kehittämisessä.

Saat asiantuntevaa neuvontaa ja strategista tukea liiketoiminnan kasvattamiseksi ja kehittämiseksi. Yhdessä laadimme pitkän aikavälin suunnitelman menestyksesi takaamiseksi.

Tehosta yrityksesi päivittäistä toimintaa ja prosesseja. Tarjoamme hallintopalveluita, jotka auttavat sinua optimoimaan toimintasi ja saamaan parempaa tulosta.

Yritysmentorit

Miksi Avaimeet käteen -paketti?

Olemme täällä helpottamassa arkeasi ja takaamassa, että voit keskittyä liiketoimintasi ydinosaamiseen, kun me huolehdimme kaikista muista yksityiskohdista. Valitse Avaimet käteen -yrityspaketti ja anna yrityksesi kukoistaa.

Miksi Yritysmentorit?

4.6/5
Asiantuntijuus

Asiantuntijamme omaavat pitkän kokemuksen yrittäjyydestä, ja pyrkivät löytämään laadukkaimmat ratkaisut yrittäjän hyväksi. Emme ota asiakkaaksi yrittäjiä, joita temme voi auttaa.

Resurssitehokkuus

Toimimme heti. Tiedämme, että yrittäjän arki on hektistä, ja ratkaisujen on synnyttävä päivissä. Pyrimme auttamaan jopa 48 h sisällä asiakkuuden aloittamisesta.

Kokonaisvaltaisuus

Hoidamme asiakkuudet aina mahdollisuuksien salliessa kokonaisvaltaisesti, jotta asiakkaamme hyöty ja kustannustehokkuus maksimoituu.

Monikielisyys

Tarjoamme palvelut aina äidinkielelläsi. Puhumme suomea, viroa, englantia, venäjää, viroa ja arabiaa. Voit huoletta luottaa asiantuntijoihimme myös vieraskielisenä.

Miten me autamme sinua?

Yritysmentorit auttavat sinua siinä, missä yrityksesi apua tarvitsee. Valitsemastasi palvelusta riippuen voimme joko huolehtia yrityksesi perustarpeista, vapauttaen sinut keskittymään yrityksesi kasvattamiseen, toimia mentorinasi, tai toimia esimerkiksi hallituksenne ulkoistettuna asiantuntijana ohjaamassa toimintaanne strategisesti kannattaviin suuntiin.

Mitä asiakkaat sanovat?

“Saimme palvelua heti seuraavana päivänä. Koin, että tiimi ymmärsi ajan tärkeyden ja sain urakkasopimus asia kuntoon.”

"Mentori oli ammattitaitoinen ja auttoi minua selkiyttämään liiketoimintastrategiaani sekä löytämään uusia kasvumahdollisuuksia. Hänen neuvonsa ja kokemuksensa ovat olleet korvaamattoman arvokkaita yritykseni kehitykselle."

"Suosittelen tätä palvelua kaikille, jotka haluavat saada arvokasta ohjausta ja tukea liiketoimintansa parantamiseksi."